Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
2.050 Ft
Menny.:db

Bait floss Csali Selyem

A csali selymet kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy pop-up bojlikat és waftereket rögzítsen a legkülönfélébb szerelékekhez. A CW Bait Floss viaszos felületű ezáltal ha melegítjük a csomó összeolvad egy folttá. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a horogcsali még erőteljes dobásokkal is a horoghoz lesz rögzítve!

Cikkszám: cwbf
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.990 Ft
2.050 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

LEÍRÁS

Csali selyem pop-up bojlik rögzítéséhez


A csali selymet a mai pontyhorgászatban már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Különösen akkor, ha egy pop-up-ot szeretne rögzíteni anélkül, hogy azt átszúrná. Igy megakadályozhatja a víz behatolását a csaliba, ami csökkenthetné a felhajtóerőt. A csali rögzítéséhez egy nagy hurkot készítek, majd egy kis hurkot képezek a nagy hurokban. Ezután néhányszor átfűzöm a végét a kis és nagy hurkon, és összehúzom. Most van egy hevedere, amellyel tökéletesen összekapcsolhatja a horogcsalit.
Amikor a csali csomójának végeit öngyújtóval melegíted, az mintha összeolvadna. Ez nagyon erős csomót ad, és nem lazul el. A lebegő csalin kívül tökéletesen használható a Bow előke rögzítőjeként is. Helyezed a csali selymet a mikro gyűrűjébe, majd fűzd a horgot a selyem huzaljára. A horog rögzítéséhez 2 lapos csomót készítek, aminek a végeit egy öngyújtóval egy foltba perzselem.


A csali selyem a fő zsinór megjelölésére is használható


A horogcsalik felhelyezése mellett a selyemmel megjelölheti a fő zsinort. A csali selyem nagyszerű tulajdonsága, hogy simán átcsúszik a gyűrűkön. Jómagam kb. 3 cm hosszúra vágom, hogy a csomót újból meghúzhassam pár dobás után. Először egy félig meghúzott csomót készítek, amelyet a fő vonal mellé teszek. Ezután 8-szor körbe tekerem a csali selymet a fő vonal körül, és szorosan meghúzom a csomót.


A csaliselyem tulajdonságai:

 

  • Nagyon erős
  • Viaszos felület
  • 50 méteres tekercs

Az oldal tetejére