Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
1.620 Ft
Menny.:db

BIG EYE SWIVEL 8 Nagy Szemű Forgó

Carp Whisperer – Big Eye Swivel Nagyszemű forgó
A Carp Whisperer Big Eye Swivelek a legjobb minőségűek, matt fekete színűek, garantált húzóerővel rendelkeznek és kifejezetten pontyhorgászatra fejlesztették ki őket.

A Big Eye Swivel speciálisan úgy lett kifejlesztve, hogy minimalizálja a súrlódási ellenállást a horogcsali felszívása után. Ez több csali felvételt  és jobb akadást eredményez. Ez a kiváló minőségű forgó, nagyon alacsony forgási ellenállással és garantált 75 font húzóerővel, kétségtelenül a legjobb forgó, amelyet pontyhorgászként használhatsz! A Big Eye Swivel főként helikopter szerelékek gyártására szolgál. Ezenkívül ez a forgó különösen alkalmas az előkék, rendszerrel való összekapcsolására. Az ellenállást abszolút minimumra csökkenti, így a ponty többé nem köpi ki a horogcsalit! Ezzel a forgóval biztonsági helikopter rendszer is készíthető. A 8-as méretű CW Big Eye Swivel a tökéletes olyan szerelékekhez, ahol a csali felvétele után a lehető legkisebb a súrlódási ellenállás. Főleg, ha Running vagy Shokka szereléket használunk, ez az a forgó, amely messze a legjobb eredményt nyújtja. Tévedés ne essék, a forgó egy fontos kapocs közted és a ponty között. Ezért a megfelelő kiválasztása mindenképp megfontolandó! A CW forgók elektrolitikusan kezeltek, ezzel a módszerrel keményebbé, erősebbé és tartósabbá válik a felhasznált acél, de nagyon alacsony forgási ellenállásuk és garantált szakítószilárdságuk megmarai! Ezenkívül ez a kezelés, tartós matt fekete színt ad, amely mélyen behatol az acélba. Ez ellentétben áll a standard bevonatos forgókkal, amelyek néhány hal után elveszítik színüket! . Jellemzők:
         Rendkívül erős
         Tartós matt fekete szín
         Garantált húzóerő 75 font
         10 db-ra csomagolva
         Nagyon alacsony forgási ellenállás
         Elektrolitikusan kezelt
Cikkszám: cwbes8
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.990 Ft
1.620 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

"A CW Big Eye Swivel # 8 a tökéletes forgó, amelyet a rigs számára használnak, ahol a súrlódást követően a minimális súrlódási ellenállás lehetséges. Különösen, ha egy Running-rig-et vagy egy Shokka-rigot használunk, ez az a forgás, ami messze a legjobb eredményt hozza."

 

Ne tévedj azzal kapcsolatban, hogy egy forgó nem fontos ön és a ponty között. Ezért a jó forgó választása biztosan az, amire gondolni kell! A CW-termékeket elektrolitikusan kezeljük, ezáltal a használt acél strapabíróbb, erősebb és tartósabb, és nagyon alacsony a fordulatszám-ellenállása és garantált húzóerő jellemzi! Ezenkívül az ilyen kezelésnek köszönhetően szép, tartós, matt fekete színt kapnak, ami mélyen behatol az acélba. Ez ellentétben áll a hagyományos bevont / festett karmantyúkkal, amelyek néhányszor elvesztik színüket! Specifikációk: Rendkívül erős Tartós, matt fekete álcázó szín Garantált húzóerő 75 lb 10 darabonként csomagolva Nagyon alacsony forgási ellenállás Elektrolitikusan kezelt

Az oldal tetejére