Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
695 Ft
Menny.:db

Eco Sinker Horgász Nehezék Grippa

Az ECO SINKERS D&M márka új ökológiai tanúsítvánnyal ellátott beton nehezék a sport- és szabadidős horgászok számára.  

Cikkszám: esg100gF
Gyártó: ECO SINKERS
Szállítási díj: 1.990 Ft
695 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Sinker Grippa lapos formában van kialakítva, kis kiemelkedésekkel. Ezek feladata, hogy a nehezéket helyben tartsák különböző típusú aljzatokon, esetleg rézsűkön. Ez a fajta vált a legelterjedtebbé, ha csónakkal horgásznak, még nagyobb távolságokon is egyensúlyba hozzák az összeállítást. Nagyobb térfogatának köszönhetően, sokkal kevésbé süllyed a puha fenékbe. Úgy van kialakítva, hogy a szerelést a helyén tartsa, még a parttól távol is.
A Grippa további érdekes tulajdonsága és újdonsága a szerkezete, amikor a szerelést a vízoszlopba rakják. A nagy mélység és a kedvezőtlen körülmények ellenére pontosan süllyed a vízoszlopban a csalit pontosan meghatározott helyére tudja húzni anélkül, hogy az összekuszálódna. Ennek oka a súlyeloszlás kialakítása és adaptálása, amelyet az évek során fejlesztettek ki.
Minden termék rendelkezik egy bizonyos folyadék felvevő képességgel, ezért horgászat előtt akár dippelhetjük is a horgászhely vonz erejének növelése érdekében.
Minden Eco Sinkers nehezék univerzális méretű (8-as) forgót tartalmaz, amely könnyen illeszkedik minden típusú kapocshoz és gumihoz.
Az Eco Sinkers nehezékek 7 komponensű vasbeton keveréket tartalmaznak, amely nem mérgező, környezetbarát és megfelel a környezetvédelmi előírásoknak.
Másik nagy előnyük még, hogy minden típusa mágneses, így könnyen eltávolíthatók a vízből, és újra felhasználhatók, ami még értékesebbé és fenntarthatóbbá teszi a természeti környezettel szemben, és a pénztárcánkat is kíméli.
Az Eco Sinkers nehezékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a piac követelményeinek és feltételeinek.
Gondolj zöldre - Horgássz zölden.

Az oldal tetejére