Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Eco Sinkers D & M

Az IBCC 2020 "Őszi Special" nagyon kivételes év volt, mivel a balatoni Nemzetközi Kupa minden évben áprilisban került megrendezésre.  A COVID azonban számos tervet megváltoztatott, és a korlátozások a mai napig fennállnak.  A "sötét idők" ellenére, amelyeket együtt tapasztaltunk, akár otthon, a munkahelyen, a közeli barátokkal és a családdal, sikerült mosolyt csalni, jó közérzetet és örömet kelteni azokban az emberekben, akik be lettek vonva életcélunk és álmaink megvalósításában. 
Mi, az ECO SINKERS részesei lehettünk a M. Brezovský vezette MIKBAITS-PARYS SK csapat srácainak újabb nagyszerű teljesítményében.  Az első hely a "TOP 5 HAL ÖSSZES SÚLY" kategóriában, vagyis a verseny 5 legnehezebb hala.  A fiúk az utolsó pillanatig küzdöttek és megérdemelten élvezték a győzelmet.  Köszönjük nekik a nehezékeinkkel kapcsolatos jelentést és egyéb pozitív visszajelzéseket, hogy ennyi csapat és tapasztalt szakember mellett sem tévedtek el és teljesítették nehéz tesztjüket a világ legnagyobb pontygyárában.
A fő szerepet a GRIPPA nehezék játszotta 200g, 300g és 400g változatban. 100% -os siker a gubancolódás ellen a terhelés pontos egyensúlyának és a süllyedés közbeni stabilitásnak köszönhetően. Jöhet egy újabb utazás, amelyet ebben az évben közösen fogunk elindítani, és mindezért sok gratulációt és köszönetet érdemel a MIKBAITS-PARYS SK csapata.

Az oldal tetejére