Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

FIL Precision System

Minőség egy életre!


A FIL Precision System jó pár éve saválló acélból készült, horgász cikkeket gyárt. 


 

Az alap ötlet gazdája egy fém ipari szakember aki történetesen szenvedélyes horgász is. Tevékenységünk célja a lehető legmagasabb minőség és tartósság elérése, elérhető áron. Termékeink fejlesztése során arra törekszünk, hogy azok minél praktikusabbak legyenek és mindezek mellett még a szemnek is tetszetősek maradjanak.

A gyártás manufaktúrális! Ez azt jelenti hogy, nem egy nagy gyártósoron készülnek termékeink hanem több kisebb munka állomáson visz a folyamat, melyet minden esetben képzett szakemberek ellenőriznek. A vállalat új megoldásokat próbál bevezetni a piacra, de megbízható tesztekkel előzi meg őket a legnehezebb körülmények között is. A teszteket tapasztalt horgászok végzik akik aktívan be vannak vonva a fejlesztésekbe is.

Minőség és garancia!
A rozsda mentes acél több, különböző minőségben létezik. A leg el terjedtebb formái az un.: 303-as és 304-es verzió. Ezen fajták olcsóbbak és könnyebben megmunkálhatók, viszont ridegebbek és esetenként korrodálhatnak. Ezzel szemben a 316-os inox amivel mi dolgozunk rugalmasabb és jobb korrózió állósággal rendelkezik, így tökéletes választás víz közelében, és szélsőséges időjárási viszonyok között történő használatra.

Amikor ön használatba vesz egy álltalunk gyártott eszközt biztos lehet benne, hogy azt VALÓDI horgászok fejlesztették, VALÓDI szakemberek készítették el, és VALÓDI horgász élményben lehet része.

Az oldal tetejére