Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Forge Takle

SPECIMEN RETENTION SLING FOLDABLE


Napjainkban nem sok olyan pontyhorgászt látni, aki ne használna lebegő mérlegelőket, de sajnos gyakran nem helyesen használják őket. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a lebegő mérlegelőket rövid használatra tervezték - a ponty ideiglenes elhelyezésére. Ha hosszabb ideig kívánja tárolni a halakat, a pontyzsák lehet a megfelelő választás, mivel ezek segítenek a halakat megnyugtatni a tó fenekén és sokkal kevésbé lesz számukra stresszes az ott eltöltött idő.


Itt, a Forge Tackle-nél valóban a lehető legjobb halvédelmet próbáljuk népszerűsíteni, és ez az egyik oka annak, hogy nincs és nem is lesz pontyzsák a termékpalettánkban, úgy gondoljuk, hogy a lebegő mérlegelő a megfelelő választás és ezeket is csak egy módon ajánlott használni: nagyon rövid ideig!!


A lebegő mérlegelők egyik hátránya, hogy a legtöbbjük meglehetősen terjedelmes, nehézkes a szállítás a hossza miatt. Vannak, akiket ez nem zavar (ezért van egy szabványos, nem összecsukható változatunk is), másoknak (mint nekünk is), rendkívül fontos a lehető legkompaktabb és legkönnyebben hordozható felszerelés összeállítása.


Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Specimen Retention Sling Foldable szuper tágas lebegő mérlegelőt, melyet félbe hajthatunk, és ezáltal drasztikusan csökkenthetjük a szállítási méretet. A kivitelezés során kizárólag minőségi anyagokat alkalmaztunk, melyek segítségével minden elképzelt funkciót megtudtunk valósítani.
Amikor elkezdtük ezt a projektet, minden szempontot figyelembe vettünk. A célunk egy kiváló minőségű mérlegelő megalkotása volt, megfizethető áron, ezért nem voltunk biztosak abban, hogy a hajtogatási funkció hozzáadásával képesek leszünk tartani a kitűzött árat, de némi erőfeszítéssel sikerült elérni ezt és most büszkén mondhatjuk, hogy jelenleg nincs jobb ár-érték arányú lebegő mérlegelő a piacon!

Az oldal tetejére