Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Forge Takle

Egészen biztos vagyok benne, hogy már hallottad ezt a mondatot valamelyik kasszasiker filmben egy különleges gyűrűről, de most egy másfajta drágaságról beszélünk, amely egyébként mindannyiunk számára nagyon fontos: a horogcsali!
Személy szerint egyike vagyok azon pontyhorgászoknak, akik nem érzik magukat komfortosan, ha nem visznek magukkal egy raklap horogcsalit, különböző méretekben, színben és ízben.. Vicces, de az esetek 99% -ban mégis mindig ugyanazt a 2–3 csalit használom, de akkor érzem csak magam igazán magabiztosnak, ha minden eshetőségre fel vagyok készülve.
Szeretett hobbinkban számtalan változó vezethet el a sikerhez, de az egészen biztos, hogy a horogcsali prezentáció és maga a csali is a lista elején foglal helyet, így nem csoda, ha mindannyian mániákus gondossággal foglalkozunk horogcsalijaink előkészítésével és megőrzésével.
Az egyik legfontosabb teendő, hogy frissen és hűvösen tartsuk őket a nyári hónapokban, és pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy egy extra szigetelő réteget helyezünk el a Forge Hookbait táskánkban.
Különösen akkor fontos ez, ha az attraktorokkal és aromákkal feltuningolt pop up vagy wafter csalijait kell megvédeni a túlmelegedéstől. A túlzott hősugárzás erősen befolyásolhatja értékes horogcsalijaink figyelemfelkeltő tulajdonságait, és ez könnyen bekövetkezhet a legmelegebb nyári napokon.
Nem atomfizika, de a Forge Hookbait táskánkkal biztos lehetsz benne, hogy nagyra becsült horogcsalijaid biztonságban lesznek az év minden szakában! 
Néhány technikai információ:
Ideális megoldás akár 12 különböző horogcsali tárolására
Belső hőbélés - tartja frissen a horogcsalikat
12 csalis doboz teljes vízzárással
A dobozok méretei: H 8,3cm Átm. 6,5cm
10 mm-es nagy teherbírású cipzár fémes zipzárhúzóval
Belső elválasztó
Méretek: Hosszúság 24cm Szélesség 20cm Mélység 15cm
Az oldal tetejére