Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
4.500 Ft
Menny.:db

Helikopter Leaders Előkötött Szerelék

Helikopter leaders 
Előkötött szerelék
A Helikopter-szerelékek már kész rendszerként is elérhetők. A helikopterrendszert, kifejezetten puha aljzatokon való használatra tervezték. 
Cikkszám: cwhlesnF
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.990 Ft
Előkötött Szerelék méret
80
Talajtípus
4.500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ez az ólomrendszer megakadályozza, hogy az ólom súlya az előkét a puha iszapfenékbe húzza. Ráadásul ez a kész ólomrendszer nagyon halbarát is. Hiszen ha elszakad a főzsinór, akkor a hal könnyen megszabadulhat az ólomrendszertől. 
 A kész Helikopter-vezetők tökéletesek előkötött Chod előkéinkkel való használatra, valamint puha fenéken való horgászathoz.
Miért vásároljon CW Helicopter vezetőt?
A Helikopter vezetőnkben az a nagyszerű, hogy tökéletesen követi a fenék körvonalait. Egyébként minden pontyos ólomrendszerünk az általunk kifejlesztett Lead Free Leader anyagból készül, ami tulajdonképpen téglaként süllyed. Egyébként tudtad, hogy a CW Lead Free Leader anyag nem tartalmaz mérgező anyagokat, ellentétben a még mindig széles körben használt, de erősen mérgező ólommaggal? A CW Lead Free Leader nem tartalmaz ólommagot, hanem rendkívül nehéz szálból készül, amely valójában színtartó. Tényleg szupernehéz, mert a Fluoro carbon tömegének másfélszeresével megfelelő fajlagos tömeggel bír. Joggal beszélhetünk gyorsan süllyedő vezetőről.
De van még több, ami valóban egyedivé teszi kész szerelékeinket! Anyaguk átmérője és formája jó védelmet nyújt a pontyoknak a küzdelem során. Sok előkötött szerelék durva/éles és nagyon vékony átmérőjű. Emiatt a ponty könnyen megsérülhet a küzdelem során, mert ezek belevághatnak és könnyen beszorulhatnak egy pikkely mögé, annak minden következményével együtt. A halbiztonságon túlmenően extra erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a kész Helikopter vezetőnk gubancmentes legyen. Ez megakadályozza a szerelék összegabalyodását.
Hogyan használja a kész helikopter-vezetőinket?
A használat nagyon egyszerű. Először csinálj egy dupla hurkot a fő zsinóron. Ezt a hurkot átvezeted azon a hurkon, amely a kész helikopterrendszer végén van. Ezután húzza át az egész vezetőt a damil hurkán. Kész is van!Nincs más dolgod, mint rögzíteni az előkét.
Az összes CW vezetőt gondosan kézzel csomózzák, kizárólag a saját felszerelésünkből. Így gondtalanul horgászhat egy tökéletesen halbiztos ólomrendszerrel, amely nemcsak megbízhatóságában, hanem fogósságában is kitűnik a sorból.  Ezen a vezetékrendszeren kívül készen áll a Chod-rig leader , a Quick Change leaer az inline vezetékrendszerekhez, a Safety és a  No Escape Lead Clip végül pedig a Fluorocarbon rendszerek is!
Jellemzők:
•    Gyors süllyedés
•    Minden csomag 3db, szereléket tartalmaz
•    Nagyon halbarát
•    Rendkívül rugalmas, tökéletesen követi a talaj kontúrjait
•    Elérhető: kavics, növényzet és iszap színben is

Helikopter Leaders Előkötött Szerelék - termékünkhöz hasonló termékek

Az oldal tetejére