Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
2.460 Ft
Menny.:db

No Escape LEAD-CLIP Ólom kapocsok

A CW No Escape Lead Clip Ernesto Kamminga egyedi dizájnja! A koncepciót évek óta nagy sikerrel használja a gyakorlatban. Ez a trükkös vizek rendszere!

Cikkszám: cwnelciF
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.990 Ft
Talajtípus
2.460 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

LEÍRÁS

No Escape Lead Clip

Ne adjon esélyt a fejrázó pontyoknak!

 

A CW No Escape Lead Clips-t Ernesto Kamminga fejlesztette ki, hogy megakadályozza, hogy egy ponty fejrázáskor az ólomsúlyt használja a horog kiszabadításához. Figyelem, ezzel a rendszerrel nem veszíti el a szerelék egyetlen részét sem!!!

Hogyan csináltuk ezt?  Készítettünk egy speciális gyűrűs kapcsot kis vastagítással, amelyben a forgó szeme mintha be lenne szorítva. Csak annyit kell tennie, hogy felhelyezi a kis gyűrűs kapcsot a vezető kapocsba. A gyűrűs kapocs rögzítése után az rögzítve van, és az ólomkapocs használatra kész. Ezek után, ha belecsúsztat egy forgót a clipbe, egy kis kattanást hall. A forgórész most félig mereven csatlakozik az ólomcsipeszhez. Így csak annyi ellenállást fejt ki, hogy a horog megfelelően akadjon, de a halak már nem használhatják az ólomsúlyt a horog kiszabadításához. Felhívjuk figyelmét, hogy ezzel a rendszerrel nem veszíti el a vezetőkapocs és / vagy az ólom egyetlen részét sem!

 A tökéletes hatás elérése érdekében a No Escape Lead Clipset szélesebb furattal láttuk el. A nagyobb belső átmérő miatt a súlyozott előtét zsinór még könnyebben csúszik át az ólomcsipeszen. Ez előnyös a művelet, még a halbiztonság szempontjából is. A ponty zsinórszakadás esetén könnyen megszabadulhat az ólomrendszertől.

 

„A CW No Escape Lead Clip Ernesto Kamminga egyedi dizájnja! A koncepciót évek óta nagy sikerrel használja a gyakorlatban. Ez a trükkös vizek rendszere! ”

 

A No Escape Leadclips remek választás, mivel minden kapásnál nem veszít el egy darab ólmot, ez a rendszer környezet- és pénztárcabarát !!

Tulajdonságok:

 

  •          Kiváló gubancolásgátló tulajdonságok
  •          Fejrázással megakadályozza a horog lazulását
  •          Hosszú élettartam
  •          Menekülésmentes koncepció
  •          Nagyon erős
  •          Nagyobb furatú
  •          A 8.-as méretű forgókapocs tökéletesen illeszkedik a vezető kapocsba
  •          Egyedi CW kialakítás
  •          Környezet / halbarát
  • Három különböző álcázó színben kapható; gyom, kavics és iszap.
 

                                                               NO ESCAPE LEAD CLIP SYSTEEM

Youtube videók

Az oldal tetejére