Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!
2.460 Ft
Menny.:db

Ronnie-Rig Növényzet

A kész Ronnie-Rig!

A Ronnie-Rig a leghatékonyabb pop-up előke, amelyet pontyhorgászathoz használhat.

Cikkszám: cwrorii4F
Gyártó: CARP WHISPERER
Szállítási díj: 1.990 Ft
Előkötött Szerelék méret
4
Talajtípus
Növényzet
2.460 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

RONNIE RIG kész

A kész Ronnie-Rig! A Ronnie-Rig a leghatékonyabb pop-up előke, amelyet pontyhorgászathoz használhat. Ez az előke lebegő/pop-up horgászcsali használatához készült.  A horogcsali az esetek többségében egy lebegő bojli könnyen rögzíthető a mikro forgókapcsához egy darab fogselyemmel vagy egy darab fluorocarbon zsinórral. Ez a kicsi forgófej biztosítja a horogcsali teljes mozgásszabadságát, ami egy nagyon természetes csali felkínálást tesz lehetővé. A horog gyorsan az alsó ajakhoz fordulhat, ami nagy előnyt jelent az akadáshoz.

Az apró részletekig kidolgozott, Ronniei-előkéket tapasztalt horgászok gondosan fejlesztették. Sok éven át tesztelték, több féle vízen, és különböző körülmények között bizonyított a termék. Természetesen mindent kézzel készítenek a Carp Whisperer termékcsalád legjobb anyagjaiból. Így gondtalanul horgászhat a tökéletes Ronnie-rig-el.

Most a Carp Whisperer-nél vásárolhat egy kész Ronnie-előkét! A nagyszerű dolog az, hogy könnyedén rögzítheti előkéinket kész súlyozott előtét zsinórjainkhoz. Minden előkötött súlyozott előtét zsinórunk gyors kapoccsal van felszerelve. A csatolás nagyon egyszerű. Akassza fel a Ronnie-előke hurokját a forgórészre, majd csúsztassa a helyére a gubanc gátló hüvelyt, és horgászhat!

Nagyon gyors bekötés

A jobb akadás és a fárasztás alatti tartás javítása érdekében a Curve horgot választottuk. Ez a forma ideális horog a Ronnie-előkéhez. A Curve horog tökéletes alakja a horog hegyét közvetlenül az alsó ajakhoz irányítja. Ez teszi a Curve horgot ideálissá a Ronnie-előkéhez. A horgászat javítása érdekében a horgot egy darab zsugorcsővel és egy 360 fokos forgóval láttuk el. Ezáltal a horog még gyorsabban fordul az alsó ajakhoz. Természetesen gyorsan megváltoztathatja a horgot úgy, hogy eltávolítja a zsugorcsövet, és új horgot rögzít a 360 fokos forgórhoz. 

Használt alkatrészek:

Kryptec® hooklink soft 
Tangle Anti hüvely 
360 kampós forgó
Zsugorcső
Hookgeads
Mikro gyűrű forgatható
Tulajdonságok:

Nagyon jó tartás fárasztás közben
Nagyon gyors bekötés
Pontosan csomózott
4-es méretben kapható, 35lb előke zsinórral

Az oldal tetejére