Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szállítás és fizetés

MIKOR KAPOM MEG A CSOMAGOMAT?

Futárszolgálat
 

A DPD legtöbbször már 2-4 napon belül kézbesíti Neked a megrendelésedet.  Kampányok ideje alatt megnövekedett rendelésszám miatt nem biztos, hogy garantálni tudjuk a másnapi kézbesítést. Lehetőség szerint inkább 3-5 munkanappal számolj.
Két munkanapon belül mindenképpen megérkezik a csomagod. Kiemelt akciók, ünnepi időszak idején megnövekedett szállítás idővel számolj. Ha nagyon fontos a csomagod érkezési ideje, előtte inkább érdeklődj, milyen határidővel tudjuk küldeni Neked.

NEM TALÁLT OTTHON A DPD FUTÁR!

A kézbesítési cím, lehet a munkahelyed, otthonod, vagy bármely helyszín, ahol megtalálható vagy. A csomag kézbesítésére igény esetén, megadhatsz dátumot is, kérheted egy vagy több nappal később a csomagot, ha a rendelés utáni első nap nem megfelelő. Ezeket a kéréseket, az internetes megrendeléskor, a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, akkor a csomagod 5-7 napon belül újra meg fogják kísérelni kiszállítani.

Amennyiben a második alkalommal sem sikerül a kézbesítés, csomagodat a DPD visszaszállítja nekünk, melynek a szállítási költségét kénytelenek vagyunk kifizetni. Ezért ezt elkerülendő, bármilyen változás, vagy probléma esetén kérjük hívj minket (+ 06204144543 számon.). Amennyiben a második kiszállítás esetében sem veszed át, bármely oknál fogva a megrendelésedet, és a DPD visszaküldi azt nekünk, a következő rendelésedkor sajnos kizárólag előre fizetéssel (banki utalással, bankkártyás fizetéssel) vagy pedig személyes vásárlással tudunk kiszolgálni üzletünkben!

A csomagküldés díja vagy ingyenessége a megrendeléskor kiküldött megerősítő e-mail üzenetben megadottnak felel meg. A külföldre történő megrendelés esetén a kiszállítási díj meghatározása előzetes egyeztetés alapján történik.

HOL ÉRDEKLŐDHETEK A CSOMAGOMRÓL?

DPD futárszolgálat

A megrendelések feldolgozása után a BUDA-PATKA Kft.  átadja azokat a DPD futárszolgálatnak, ezért amennyiben ekkor szeretnéd változtatni a kézbesítési címen vagy időponton, akkor ezt a DPD központi számán tudod módosítani, mely a : 36 1 501 6200. A DPD futárszolgálat honlapja: http://www.dpd.com/hu

MEGGONDOLTAM MAGAM, NEM KÉREM A CSOMAGOT!

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti telefonon: (+36 1 501 6200 ). A kiszállítást megelőző elállás esetében semmilyen költségviselés nem terhel.

Mi történik, ha előre jelzés nélkül nem veszem át a csomagomat?

Többszöri sikertelen kézbesítés, előre jelzés nélkül át nem vett csomagok esetén a regisztrációdat blokkolhatjuk, illetve a következő rendelésedet előre fizetéshez köthetjük. 

 

Az oldal tetejére