Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Szépen sorban . . .

Szépen sorban . . .
Nincs többé gubanc!

A hosszú előkék mellet kiválóan alkalmas leadcore-ok tárolására is!!! 

Nem vagyok egy nadrágot élére vasaló tipus, de szeretem ha rendben vannak a dolgaim. Nincs is annál idegesítőbb, mikor már dobnád be a szereléket és az össze gubancolódott leadcoreal kell vacakolni, vagy ne adj isten ujjat készíteni mert meg untad a gubancolást.

Régebben legtöbbször a boton hagytam, vagy ha le is vágtam a nehezített előtétet, akkor bele gyürtem valamelyik dobozkámba, vagy csak a táska valamelyik zsebébe dobtam. Mondanom sem kell hogy legtöbbször ezután a kukában végezte a szerelék.

 

Azután kezembe akadt ez a tároló!! Eredetileg hosszú előkék tárolására lett ki alakítva, de mivel ilyeneket én viszonylag ritkán használok, ezért a leadcoreokat tekercseltem fel rá.

Roppant praktikus, és egyszerűen kezelhető! Maga a nyagy tároló egy erős mágnessel zárható a kis orsók pedig stabil, jól záródó tetővel vannak el látva. A gumi perem ahová apró, de erős tüskékkel rögzíthetjük a végfüleket a spurnik mindkét oldalán végig futnak, ezért bármilyen hosszú előkét tudunk rögzíteni.

       

Összesen 8 orsó, darabonként 2-2db előke tárolására alkalmas. A fő tároló rendkívül erős anyagból készül és a mágnes zárnak köszönhetően nem nyílik ki szállítás közben. Az orsók rögzítéséről két stabil stucni  gondoskodik. Méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet. 21cm hosszú, 10cm széles és 3cm magas.

     

Azt hiszem 16db előre elkészített szerelék, bármely helyzet megoldásához kínálhat alternatívát. Mellesleg az sem hátrány ha valamiért menetközben váltani kell, vagy véletlenül szereléket veszítünk, kéznél van a megfelelő változat.A számozás segít eligazodni. Időt és energiát sporolhatunk a vízparton.

 Remélem kicsit jobban be tudtam mutatni nektek ezt a remek kis kiegészítőt. Én nagy erőszeretettel, és megelégedéssel használom, próbáljátok ki ti is!!!!   És persze lehet élni a Forge Zig-Rig Magnetic Case nélkül is, csak kérdés hogy érdemes e? ;)

Az oldal tetejére